Oncology

19 Sep 2023

3064
(243 votes)

Cjepivo za dendritičke stanice za liječenje raka: Bez operacija. Bez radioterapije. Bez gubitka kose.

Smatra se da se svakodnevno pojavljuje oko 6.000 stanica raka čak i u tijelu zdravih osoba. Međutim, rak ne pogađa svakoga jer naš imunološki sustav napada stanice raka.

Godine 2011. Ralph Steinman dobio je Nobelovu nagradu za otkrivanje ljekovite moći dendritičkih stanica u ljudskim tijelima. Terapija dendritičkim stanicama (DCV) poznata je kao jedna od revolucionarnih metoda borbe protiv raka jer koristi resurse organizma kako bi se suprotstavila zloćudnim stanicama.

Jednostavno rečeno, dendritičke stanice su one koje pokazuju vašem urođenom i prilagodljivom imunološkom sustavu gdje se bolest skriva i kako je napasti.

Ovdje je popis vrsta raka koje se mogu liječiti pomoću cjepiva za dendritičke stanice na temelju kliničkih ispitivanja

Klinička ispitivanja pokazuju da cjepivo za dendritičke stanice za glioblastom, kao i druge vrste raka poput mijeloma, melanoma, itd., djeluje. Ako tražite cjepivo za dendritičke stanice za rak dojke, možda bi moglo djelovati i za vas.

Evo popisa vrsta raka za koje cjepivo za dendritičke stanice nudi terapeutska rješenja:

 • rak dojke
 • rak mozga
 • rak želuca
 • rak maternice
 • rak debelog crijeva
 • melanom
 • rak bubrega
 • rak jetre
 • sarkom
 • itd.

Što se tiče stopa odgovora, različite su za svaku vrstu raka, ali prosječna stopa odgovora iznosi 10-15%. Stopa preživljavanja nakon godinu dana za karcinom debelog crijeva iznosi 58,1% samo za pacijente s cjepivom za dendritičke stanice, dok su pacijenti koji su kombinirali terapiju dendritičkim stanicama s kemoterapijom imali stopu preživljavanja od 76,5%. Ovaj činjenica potvrđuje da možete pristupiti holistički vašem liječenju i dobiti preporuke za kombiniranu terapiju kako biste učinkovitije borili protiv bolesti.

Možda se brinete zbog nuspojava. Većina pacijenata izvješćuje da nisu imali nikakvih nuspojava, a manjina kaže da su se suočili s blagim povećanjem tjelesne temperature koje nije dugo trajalo.

Postoje i snažni znanstveni dokazi koji sugeriraju da DCV može ograničiti agresivnost raka.

Statistički gledano, terapija dendritičkim stanicama (DCV) je četiri metoda liječenja raka nakon postavljanja dijagnoze

Tradicionalno, kada osoba bude dijagnosticirana s rakom, podvrgava se standardnim postupcima liječenja poput operacije, kemoterapije i radioterapije, itd. Ponekad pomaže, ponekad ne. U slučajevima kada ova tri konvencionalna metoda pokazuju slab učinak, većina pacijenata traži cjepivo za dendritičke stanice. Zato se naziva "četvrtom metodom liječenja".

Kombinirajte cjepivo za dendritičke stanice (DCV) s konvencionalnim terapijama kako biste povećali stope preživljavanja

Dostupni tretmani za rak stvaraju cjelovitu sliku s postupcima koji se međusobno poboljšavaju i jačaju. Borba protiv raka je dug put koji nudi više načina kombiniranja konvencionalnog liječenja raka s cjepivom za dendritičke stanice. To vam omogućuje da osvojite vrijeme za jačanje vašeg imunološkog sustava.

Nakon radioterapije ili kirurškog uklanjanja tumora, injekcije dendritičkih stanica pomažu vašem imunološkom sustavu da eliminira preostale stanice raka.

10-dnevno liječenje u latvijskoj klinici za pripremu cjepiva i "učenje" stanica kako se boriti protiv vašeg raka

Cjepivo za dendritičke stanice nije panaceja. Međutim, poznavanje svojih opcija povećava vaše šanse za oporavak. Postoji nekoliko načina kako primijeniti cjepiva za dendritičke stanice i koji plan liječenja odabrati.

Danas se cjepivo za dendritičke stanice nudi u klinici u Latviji, europskoj zemlji blizu Švedske, Norveške i Poljske.

Priprema cjepiva za dendritičke stanice leži u izdvajanju ili izolaciji malog dijela stanica raka iz vaše krvi i "učenju" matičnih stanica da prepoznaju vaše specifične stanice raka.

Točan proces traje od 10 do 20 dana i izgleda ovako:

1. Kada stignete u kliniku na terapiju, liječnici uzimaju uzorke vaše krvi i stanica raka.

2. Stručnjaci izdvajaju matične stanice iz vaše krvi i programiraju ih da prepoznaju vaše specifične stanice raka.

3. Zatim se cjepivo za dendritičke stanice oblikuje kako bi se riješili vaših stanica raka. Neke klinike ubrizgavaju standardno gotovo cjepivo, zanemarujući specifične karakteristike vašeg slučaja, što dovodi do lošijih rezultata.

4. Primate injekcije koje potiču obrambene snage vašeg organizma da se bore protiv stanica raka u vašem tijelu.

Prije dolaska, zamolit će vas da dostavite sljedeće testove:

 • HIV 1 i 2 (p24 Ag)
 • Sifilis TPHA
 • Sifilis RPR
 • Hepatitis B antigen (HBsAg)
 • Hepatitis B core antitijela (HBcor)
 • Hepatitis B antitijela (HBs)
 • Hepatitis C antitijela (HCV)
 • Opća krvna slika

Većina tih testova traje neko vrijeme, pa se potrudite prikupiti ih što je prije moguće. Što prije dostavite rezultate, brže ćete dobiti odgovor.

Obično naš tim od 3 onkologa treba 2-3 radna dana da procijeni slučaj i proslijedi vam svoj medicinski zaključak.

Ako imate pitanja, pritisnite gumb u nastavku. Naš će vas menadžer kontaktirati što je prije moguće u roku od 24 sata.

Procijenjeni troškovi liječenja i što očekivati od osoblja koje govori engleski u klinici

Jednom kada se kvalificirate za liječenje dendritičkim stanicama, naš vozač koji govori engleski sastat će se s vama na međunarodnoj zračnoj luci Riga i odvesti vas do klinike. Tijek liječenja traje 17 dana tijekom kojih dobivate:

 • Potpunu krvnu sliku, kao i imunološke testove potrebne za proizvodnju cjepiva za dendritičke stanice specifično za vas
 • Dnevne konzultacije s onkolozima, imunologom i drugim stručnjacima
 • Individualni plan prehrane kako biste poboljšali proces liječenja
 • 3 injekcije cjepiva, kao i skladištenje tijekom 1 mjeseca u odgovarajućim uvjetima

Navedene usluge koštaju otprilike 14.000 € (15.500 $), uključujući praćenje liječnika tijekom do godinu dana. Duljina praćenja liječnika također ovisi o broju proizvedenih cjepiva. Nakon što završi vaše liječenje na licu mjesta, započinje daljnje liječenje: dobit ćete plan liječenja tijekom 3 mjeseca pod kontrolom liječnika kako biste održali postignute rezultate u klinici.

Nakon što završi vaše liječenje na licu mjesta, započinje daljnje liječenje: dobit ćete plan liječenja tijekom 3 mjeseca pod kontrolom liječnika kako biste održali postignute rezultate u klinici.

Nakon što završite svoju prvu kombiniranu terapiju na licu mjesta, dobit ćete plan koji trebate slijediti tijekom sljedećeg razdoblja dok se ne obavi redovita provjera u klinici.

Klinika za liječenje raka Amber Life Klinika za liječenje raka Amber Life Klinika za liječenje raka Amber LifeKlinika za liječenje raka Amber LifeKlinika za liječenje raka Amber LifeKlinika za liječenje raka Amber Life
 
 

Ako se vaša postojeća terapija pokaže neučinkovitom ili još uvijek imate pitanja o statistici povezanoj s vašom dijagnozom ili gdje poslati svoje medicinske datoteke, kliknite gumb u nastavku i kontaktirat ćemo vas u roku od prvih 24 sata.

Nakon što ispunite obrazac, imajte na umu:

 • mi ćemo vas kontaktirati u roku od 24 sata, uključujući vikende i praznike s jednostavnim koracima koje trebate slijediti
 • imati svoje medicinske datoteke u digitalnom formatu pomoći će onkolozima da procijene vaš slučaj unutar 2-3 radna dana

Za one koji radije čitaju naše članke na svom materinjem jeziku, nalazite se na pravom mjestu. Razumijemo da nisu svi vješti u engleskom jeziku, stoga pružamo prevedeni sadržaj o liječenju karcinoma putem dendritičke stanične vakcine na više jezika:

VAŽNO: Ne zaboravite provjeriti broj telefona i e-poštu radi točnosti.


Popis referenci

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full