Oncology

19 Sep 2023

3124
(305 votes)

Dendritisk celle vaccine til behandling af kræft: Ingen operationer. Ingen strålebehandling. Ingen hårtab.

Der antydes, at der dagligt dannes omkring 6.000 kræftceller, selv i sunde menneskers kroppe. Kræft angriber dog ikke alle, fordi vores immunsystem bekæmper kræftcellerne.

I 2011 vandt Ralph Steinman en Nobelpris for at afsløre helbredelseskraften i dendritiske celler i menneskekroppen. Dendritisk celleteknologi (DCV) er kendt som en af de revolutionerende metoder til at bekæmpe kræft, da den bruger organismens ressourcer til at modstå ondartede celler.

Sagt enkelt, dendritiske celler er dem, der identificerer for kroppens medfødte og tilpassede immunitet, hvor sygdommen gemmer sig, og hvordan man angriber den.

Her er listen over kræftformer, der kan behandles med dendritisk cellevaccine baseret på kliniske forsøg

Kliniske forsøg viser, at dendritisk cellevaccine til glioblastom samt andre typer kræft som myelom, melanom osv. er effektiv. Hvis du leder efter dendritisk cellevaccine til brystkræft, kan det også fungere for dig.

Her er listen over kræfttyper, hvor dendritisk cellevaccine tilbyder terapeutiske løsninger:

 • brystkræft
 • hjernekræft
 • mavesårskræft
 • livmoderkræft
 • tyktarmskræft
 • melanom
 • nyrekræft
 • leverkræft
 • sarcom
 • osv.

Hvad angår responsrater, varierer de for hver kræfttype, men i gennemsnit er responsraten 10-15%. Et-års overlevelsesrater for kolorektal carcinom er 58,1% for patienter behandlet med dendritisk cellevaccine alene, mens patienter, der kombinerede dendritisk celleteknologi med kemoterapi, havde en overlevelsesrate på 76,5%. Dette faktum bekræfter, at du kan få en holistisk tilgang til din behandling og få ordineret en kombineret terapi for at bekæmpe sygdommen på en mere effektiv måde.

Du er måske bekymret for bivirkninger. De fleste patienter rapporterer, at de ikke oplevede nogen bivirkninger, og nogle siger, at de oplevede en let forhøjet kropstemperatur, der ikke varede længe.

Der er også stærke videnskabelige beviser, der tyder på, at DCV kan begrænse kræftens aggressivitet.

Statistisk set er dendritisk celleteknologi (DCV) den fjerde behandling mod kræft, når diagnosen er stillet

Traditionelt får en person, der har fået diagnosen kræft, standardbehandlingsprocedurer som kirurgi, kemoterapi og strålebehandling osv. Nogle gange hjælper det, andre gange gør det ikke. I tilfælde hvor disse tre konventionelle metoder viser mindre effekt, henviser de fleste patienter til dendritisk cellevaccine. Derfor kaldes det "den fjerde behandling".

Kombiner dendritisk cellevaccine (DCV) med konventionelle behandlinger for at øge overlevelsesraten

Tilgængelige kræftbehandlinger skaber et samlet billede med procedurer, der forstærker og styrker hinanden. Kampen mod kræft er en lang rejse, der tilbyder flere måder at kombinere konventionel kræftbehandling med dendritisk cellevaccine på. Dette giver dig mulighed for at vinde tid til at styrke dit immunsystem.

Efter stråling eller kirurgisk fjernelse af tumoren hjælper dendritiske cellevaccine med at eliminere de resterende kræftceller i dit immunsystem.

10-dages behandling på en lettisk klinik for at forberede en vaccine og "undervise" celler i at bekæmpe din kræft

Dendritisk cellevaccine er ikke en panacea. Men at kende dine muligheder øger dine chancer for bedring. Der kan være flere måder at anvende dendritisk cellevaccine på og vælge en behandlingsplan.

I dag tilbydes dendritisk cellevaccine på klinikken i Letland, et europæisk land tæt på Sverige, Norge og Polen.

Forberedelse af dendritisk cellevaccine indebærer at udvinde eller isolere en lille del af kræftceller fra dit blod og "undervise" stamceller i at opdage dine specifikke kræftceller.

Den nøjagtige proces tager 10 til 20 dage og ser sådan ud:

1. Når du ankommer til klinikken til behandling, tager læger prøver af både dit blod og kræftceller.

2. Specialister udvinder stamceller fra dit blod og programmerer dem til at opdage dine specifikke kræftceller.

3. Derefter designes dendritisk cellevaccinen til at løse dine kræftceller. Nogle klinikker injicerer en standard færdiglavet vaccine og negligerer de specifikke træk ved din sag, hvilket fører til andenrangsresultater.

4. Du får injektioner, der vækker dine organisms beskyttelseskræfter for at bekæmpe kræftcellerne i din krop.

Før ankomst bliver du bedt om at levere følgende tests:

 • HIV 1 og 2 (p24 Ag)
 • Syfilis TPHA
 • Syfilis RPR
 • Hepatitis B-antigen (HBsAg)
 • Hepatitis B-kerneantistof (HBcor)
 • Hepatitis B-antistof (HBs)
 • Hepatitis C-antistof (HCV)
 • Generel blodprøve

De fleste filer tager tid at få, så prøv at indsamle dem så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du leverer filerne, jo hurtigere får du en respons.

Normalt har vores hold af 3 onkologer brug for 2-3 arbejdsdage for at evaluere sagen og sende deres medicinske konklusion til dig.

Hvis du har spørgsmål, skal du trykke på knappen nedenfor. Vores manager kontakter dig så hurtigt som muligt inden for 24 timer.

Behandlingsomkostningsestimater og hvad du kan forvente fra engelsktalende personale på klinikken

Når du er kvalificeret til dendritisk celleteknologi, vil vores engelsktalende chauffør møde dig i Riga Internationale Lufthavn og køre dig til klinikken. Behandlingsforløbet varer i 17 dage, hvor du får:

 • Fuld blodprøve samt immunologisk test, der er nødvendige for produktionen af dendritisk cellevaccine til dig.
 • Daglige konsultationer med onkologer, immunolog og andre specialister.
 • En individuel ernæringsplan for at styrke din behandlingsproces.
 • 3 injektioner af vaccinen samt opbevaring i 1 måned under de rette forhold.

De nævnte tjenester koster omkring €14.000 ($15.500), inklusive lægers opfølgning i op til et år. Lægers monitoreringslængde afhænger også af antallet af producerede vacciner. Når din behandling på stedet er afsluttet, begynder den fjernbetjente behandling: Du vil få en behandlingsplan på 3 måneder under lægens kontrol for at opretholde de opnåede resultater på klinikken.

Når din behandling på stedet er afsluttet, begynder den fjernbetjente behandling: Du vil få en behandlingsplan på 3 måneder under lægens kontrol for at opretholde de opnåede resultater på klinikken.

Efter din første kombinerede behandling på stedet får du planen at følge i den næste periode, indtil der finder et regelmæssigt tjek sted på klinikken.

Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer Clinic
 
 

Hvis din nuværende behandling har vist sig at være ineffektiv, eller hvis du stadig har spørgsmål om statistikken vedrørende din diagnose eller hvor du skal sende dine medicinske filer, skal du klikke på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig inden for de første 24 timer.

Efter at du har udfyldt formularen, skal du venligst bemærke følgende:

 • Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer, inklusive i weekender og helligdage, med enkle trin-for-trin-instruktioner.
 • At have dine medicinske filer i digitalt format vil hjælpe onkologerne med at evaluere din sag inden for 2-3 arbejdsdage.

For dem, der foretrækker at læse vores artikler på deres modersmål, er du kommet til det rette sted. Vi forstår, at ikke alle er flydende i engelsk, så vi leverer oversat indhold om behandling af kræft med dendritiske celle-vacciner på flere sprog:

VIGTIGT: Husk at dobbelttjekke dit telefonnummer og din e-mailadresse for nøjagtighed.


Liste over referencer

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full