Oncology

19 Sep 2023

3331
(290 votes)

Dendritische Celvaccinatie Voor De Behandeling Van Kanker: Geen Chirurgie. Geen Bestraling. Geen Haarverlies.

Ongeveer 6.000 kankercellen worden dagelijks gesuggereerd te verschijnen, zelfs in het lichaam van gezonde mensen. Kanker benadert echter niet iedereen omdat ons immuunsysteem kankercellen aanvalt.

In 2011 won Ralph Steinman een Nobelprijs voor het onthullen van de helende kracht van dendritische cellen in het menselijk lichaam. Dendritische celtherapie (DCV) staat bekend als een van de revolutionaire methoden om kanker te bestrijden, omdat het gebruik maakt van de middelen van het organisme om zich te verzetten tegen kwaadaardige cellen.

Simpel gezegd, dendritische cellen zijn degene die uw aangeboren en adaptieve immuniteit wijzen op waar de ziekte zich verbergt en hoe deze aan te vallen.

Hier is de lijst van kankers die kunnen worden behandeld met dendritische celvaccins op basis van klinische proeven

Klinische proeven tonen aan dat dendritische celvaccins voor glioblastoma, evenals andere soorten kanker zoals myeloom, melanoom, etc. effectief zijn. Als u op zoek bent naar een dendritisch celvaccin voor borstkanker, kan dit ook voor u werken.

Hier is de lijst van kankertypen waar dendritische celvaccins therapeutische oplossingen bieden:

 • borstkanker
 • hersenkanker
 • maagkanker
 • baarmoederkanker
 • dikkedarmkanker
 • melanoom
 • nierkanker
 • leverkanker
 • sarcoom
 • enz.

Wat betreft de responspercentages, deze verschillen per kankertype, maar gemiddeld is het responspercentage 10-15%. Eenjarige overlevingspercentages voor colorectale carcinoma zijn 58,1% voor patiënten met dendritische kankervaccins alleen, terwijl patiënten die dendritische celtherapie combineerden met chemotherapie een overlevingspercentage hadden van 76,5%. Dit feit erkent dat u een holistische benadering van uw behandeling kunt krijgen en voorgeschreven kunt krijgen om de ziekte op een effectievere manier te bestrijden.

U maakt zich misschien zorgen over bijwerkingen. De meeste patiënten melden dat ze geen bijwerkingen hadden, en een minderheid zegt dat ze een licht verhoogde lichaamstemperatuur hadden die niet lang aanhield.

Er is ook sterk wetenschappelijk bewijs dat suggereert dat DCV de agressiviteit van kanker kan beperken.

Statistisch gezien is dendritische celtherapie (DCV) de vierde behandeling om kanker te bestrijden zodra deze is gediagnosticeerd

Traditioneel krijgt een persoon die gediagnosticeerd is met kanker standaard zorgprocedures zoals chirurgie, chemotherapie en bestralingstherapie, enz. Soms helpt het, soms niet. In gevallen waarin deze drie conventionele methoden een gering effect laten zien, verwijzen de meeste patiënten naar dendritische celvaccins. Daarom wordt het "de vierde behandeling" genoemd.

Combineer dendritisch celvaccin (DCV) met conventionele therapieën om overlevingskansen te vergroten

Beschikbare kankerbehandelingen vormen een compleet plaatje met procedures die elkaar versterken en versterken. De strijd tegen kanker is een lange weg die meerdere manieren biedt om conventionele kankerbehandeling te combineren met dendritisch celvaccin. Dit stelt u in staat tijd te winnen voor uw immuunsysteem om te versterken.

Na bestraling of chirurgische verwijdering van de tumor helpen dendritische celinjecties uw immuunsysteem om de overgebleven kankercellen te elimineren.

10-daagse behandeling in een Letse kliniek om vaccin voor te bereiden en "cellen te leren" om uw kanker te bestrijden

Een dendritisch celvaccin is geen wondermiddel. Het kennen van uw opties vergroot echter uw kans op herstel. Er kunnen verschillende manieren zijn om dendritische celvaccins toe te passen en welk behandelplan te kiezen.

Vandaag de dag wordt het dendritisch celvaccin aangeboden in de kliniek in Letland, een Europees land dicht bij Zweden, Noorwegen en Polen.

De voorbereiding van het dendritisch celvaccin houdt in dat een klein deel van de kankercellen uit uw bloed wordt gehaald of geïsoleerd, en dat stamcellen worden "geleerd" om uw specifieke kankercellen te detecteren.

Het exacte proces duurt van 10 tot 20 dagen en ziet er als volgt uit:

1. Wanneer u bij de kliniek aankomt voor de therapie, nemen artsen monsters van zowel uw bloed als kankercellen.

2. De specialisten halen stamcellen uit uw bloed en programmeren ze om uw specifieke kankercellen te detecteren.

3. Vervolgens is het dendritische kankervaccin ontworpen om uw kankercellen op te lossen. Sommige klinieken injecteren een standaard kant-en-klaar vaccin, waarbij de specifieke kenmerken van uw zaak worden verwaarloosd, wat leidt tot minderwaardige resultaten.

4. U krijgt injecties die de beschermende krachten van uw lichaam wakker maken om te strijden tegen kankercellen in uw lichaam.

Voordat u arriveert, wordt u gevraagd om de volgende tests te verstrekken:

 • HIV 1 en 2 (p24 Ag)
 • Syfilis TPHA
 • Syfilis RPR
 • Hepatitis B-antigeen (HBsAg)
 • Hepatitis B-kernantilichaam (HBcor)
 • Hepatitis B-antilichaam (HBs)
 • Hepatitis C-antilichaam (HCV)
 • Algemene bloedtest

De meeste bestanden hebben tijd nodig om te verkrijgen, dus probeer ze zo snel mogelijk te verzamelen. Hoe eerder u de bestanden verstrekt, hoe sneller u een reactie krijgt.

Meestal heeft ons team van 3 oncologen 2-3 werkdagen nodig om de zaak te beoordelen en u hun medische conclusie toe te sturen.

Als u vragen heeft, drukt u op de knop hieronder. Onze manager neemt zo snel mogelijk contact met u op binnen 24 uur.

Kostenramingen voor behandeling en wat u kunt verwachten van Engelssprekend personeel in de kliniek

Zodra u gekwalificeerd bent voor dendritische celbehandeling, zal onze Engelssprekende chauffeur u ontmoeten op de internationale luchthaven van Riga om u naar de kliniek te brengen. De behandeling duurt 17 dagen waarin u het volgende krijgt:

 • Complete bloedtest, evenals immunologische tests die nodig zijn voor de productie van dendritisch celvaccin voor u
 • Dagelijkse consultaties met oncologen, immunoloog en andere specialisten
 • Een individueel voedingsplan om uw behandeling te stimuleren
 • 3 injecties van het vaccin, evenals 1 maand opslag onder de juiste omstandigheden

De hierboven genoemde diensten kosten ongeveer € 14.000 ($ 15.500), inclusief de follow-up van artsen gedurende maximaal een jaar. De lengte van de artsmonitoring is ook afhankelijk van het aantal geproduceerde vaccins. Wanneer uw behandeling ter plaatse eindigt, begint de externe behandeling: u krijgt een behandelingsplan van 3 maanden onder controle van de arts om de resultaten die in de kliniek zijn bereikt, te behouden.

Wanneer uw behandeling ter plaatse eindigt, begint de externe behandeling: u krijgt een behandelingsplan van 3 maanden onder controle van de arts om de resultaten die in de kliniek zijn bereikt, te behouden.

Na uw eerste gecombineerde behandeling ter plaatse krijgt u het plan om te volgen voor de volgende periode totdat er een reguliere controle plaatsvindt bij de Kliniek.

Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer Clinic
 
 

Als uw bestaande therapie ineffectief blijkt te zijn of als u nog vragen heeft over de statistieken met betrekking tot uw diagnose of waar u uw medische bestanden moet indienen, klikt u op de knop hieronder en nemen we binnen de eerste 24 uur contact met u op.

Na het invullen van het formulier, let op:

 • we nemen binnen 24 uur contact met u op, inclusief in het weekend en op feestdagen, met eenvoudige stapsgewijze instructies
 • het hebben van uw medische bestanden in digitale vorm zal de oncologen helpen uw zaak binnen 2-3 werkdagen te beoordelen

Voor degenen die onze artikelen liever in hun moedertaal lezen, bent u op de juiste plek. We begrijpen dat niet iedereen vloeiend is in het Engels, dus bieden we vertaalde inhoud over de behandeling van kanker met dendritische celvaccins in meerdere talen:

BELANGRIJK: Controleer uw telefoonnummer en e-mailadres op nauwkeurigheid.


Lijst van Referenties

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full