Oncology

19 Sep 2023

3065
(290 votes)

Dendriittisoluvaktsiini käyttö syövän hoitoon: Ei leikkauksia. Ei sädehoitoa. Ei hiustenlähtöä.

Arviolta noin 6 000 syöpäsolutta esiintyy päivittäin jopa terveen ihmisen elimistössä. Kuitenkin syöpä ei hyökkää kaikkia, koska immuunijärjestelmämme torjuu syöpäsolut.

Vuonna 2011 Ralph Steinman voitti Nobelin palkinnon paljastaen dendriittisten solujen parantavan voiman ihmiskehossa. Dendriittisoluhoidosta (DCV) on tullut tunnettu yhtenä vallankumouksellisena syövän hoitomenetelmänä, koska se käyttää elimistön resursseja taistelussa pahanlaatuisia soluja vastaan.

Yksinkertaisesti sanottuna dendriittiset solut osoittavat elimistön synnynnäiselle ja sopeutuvalle immuniteetille, missä sairaus piileskelee ja miten se voidaan torjua.

Tässä on lista syövistä, joita voidaan hoitaa dendriittisellä solu rokotteella kliinisten tutkimusten perusteella

Kliiniset tutkimukset osoittavat, että dendriittisolu rokote glioblastoomaa ja muita syöpätyyppejä, kuten myeloomaa, melanoomaa jne., ovat tehokkaita. Jos etsit dendriittisolu rokotetta rintasyöpään, se saattaa toimia myös sinulle.

Tässä on luettelo syöpätyypeistä, joissa dendriittisolu rokote tarjoaa hoitovaihtoehtoja:

 • rintasyöpä
 • aivokasvain
 • mahahaava
 • kohdun syöpä
 • paksusuolen syöpä
 • melanooma
 • munuaissyöpä
 • maksasyöpä
 • sarkooma
 • jne.

Vasteasteet vaihtelevat kullekin syöpätyypille, mutta keskimäärin vasteaste on 10–15%. Yhden vuoden eloonjäämisaste paksusuolisyövälle on 58,1% pelkästään dendriittisolu rokotepotilaille, kun taas potilailla, jotka yhdistivät dendriittisolu hoidon kemoterapiaan, eloonjäämisaste oli 76,5%. Tämä tosiasia tunnustaa, että voit saada kokonaisvaltaisen lähestymistavan hoitoon ja saada määrätyn yhdistelmähoidon sairauden tehokkaampaan torjuntaan.

Huoletko mahdollisista sivuvaikutuksista? Useimmat potilaat kertovat, että heillä ei ollut mitään sivuvaikutuksia, ja vähemmistö sanoo kohdanneensa lievän lisääntyneen ruumiinlämmön, joka ei kestänyt pitkään.

On myös vahvaa tieteellistä näyttöä siitä, että DCV voi rajoittaa syövän aggressiivisuutta.

Tilastollisesti dendriittisoluhoidosta (DCV) on neljäs hoito syöpää vastaan kerran diagnosoitu

Perinteisesti kun henkilölle diagnosoidaan syöpä, hänelle annetaan standardihoitomenetelmiä, kuten leikkausta, kemoterapiaa ja sädehoitoa jne. Joskus nämä kolme perinteistä menetelmää auttavat, joskus eivät. Tapauksissa, joissa nämä kolme perinteistä menetelmää ovat osoittaneet vain vähäistä vaikutusta, useimmat potilaat kääntyvät dendriittisolu rokotteen puoleen. Siksi sitä kutsutaan "neljänneksi hoitoksi".

Yhdistä dendriittisolu rokote (DCV) perinteisiin hoitomenetelmiin lisätäksesi eloonjäämisasteita

Saatavilla olevat syövän hoidot muodostavat kokonaiskuvan, jossa toimenpiteet tehostavat ja vahvistavat toisiaan. Taistelu syöpää vastaan on pitkä tie, joka tarjoaa useita tapoja yhdistää perinteinen syövän hoito dendriittisolu rokotteen kanssa. Tämä antaa immuunijärjestelmällesi mahdollisuuden vahvistua.

Sädehoidon tai kasvaimen kirurgisen poiston jälkeen dendriittisoluinjektiot auttavat immuunijärjestelmääsi poistamaan jäljellä olevat syöpäsolut.

10 päivän hoito Latvian klinikalla rokotteen valmistamiseksi ja "opettamiseksi" soluja taistelemaan syöpää vastaan

Dendriittisolu rokote ei ole ihmelääke. Kuitenkin tietäminen vaihtoehdoista kasvattaa toipumismahdollisuuksiasi. Dendriittisolu rokotetta tarjotaan tällä hetkellä Latvian klinikalla, Euroopan maassa, joka sijaitsee lähellä Ruotsia, Norjaa ja Puolaa.

Dendriittisolu rokotteen valmistus perustuu pienen osan syöpäsoluista erottamiseen tai eristämiseen verestäsi ja "opettamiseen" tunnistamaan nimenomaiset syöpäsolut.

Tarkka prosessi kestää 10–20 päivää ja etenee seuraavasti:

1. Saavuttaessasi klinikan hoitoa varten, lääkärit ottavat näytteitä sekä verestäsi että syöpäsoluista.

2. Asiantuntijat erottavat kantasolut verestäsi ja ohjelmoivat ne tunnistamaan nimenomaiset syöpäsolut.

3. Tämän jälkeen dendriittinen syöpärokote suunnitellaan vianetsimiseksi syöpäsoluissasi. Jotkut klinikat antavat valmiin vakiorokotteen, jättäen huomiotta tapauksesi erityispiirteet ja johtaen toisen luokan tuloksiin.

4. Saat rokotukset, jotka herättävät elimistösi suojaavat voimat taistelemaan syöpäsoluja vastaan kehossasi.

Ennen saapumista sinua pyydetään toimittamaan seuraavat testitulokset:

 • HIV 1 ja 2 (p24 Ag)
 • Syfilis TPHA
 • Syfilis RPR
 • Hepatiitti B -antigeeni (HBsAg)
 • Hepatiitti B -ydin vasta-aine (HBcor)
 • Hepatiitti B -vasta-aine (HBs)
 • Hepatiitti C -vasta-aine (HCV)
 • Yleinen verikoe

Useimmat tiedostot vievät aikaa hankkia, joten yritä kerätä ne mahdollisimman pian. Mitä nopeammin toimitat tiedostot, sitä nopeammin saat vastauksen.

Yleensä kolmen onkologin tiimimme tarvitsee 2–3 työpäivää tapauksen arvioimiseen ja heidän lääketieteellisen päätelmänsä toimittamiseen sinulle.

Jos sinulla on kysyttävää, paina alla olevaa painiketta. Managerimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian 24 tunnin sisällä.

Hoitokustannusten arviointi ja mitä odottaa klinikan englantia puhuvilta henkilökunnilta

Kun olet pätevä dendriittisoluhoidolle, englantia puhuva kuljettajamme tapaa sinut Riian kansainvälisellä lentokentällä ja kuljettaa sinut klinikalle. Hoitokuuri kestää 17 päivää, jonka aikana saat:

 • Täydellisen verikokeen sekä immunologisen testauksen dendriittisolurokotteen tuottamiseksi sinulle
 • Päivittäiset konsultoinnit onkologien, immunologien ja muiden asiantuntijoiden kanssa
 • Yksilöllisen ravitsemussuunnitelman hoitoprosessisi tehostamiseksi
 • 3 rokotusta ja 1 kuukauden varastoinnin asianmukaisissa olosuhteissa

Edellä mainitut palvelut maksavat noin 14 000 € (15 500 $), mukaan lukien lääkärien seuranta vuoden ajan. Lääkärin seurannan kesto riippuu myös tuotettujen rokotteiden määrästä. Kun paikan päällä tapahtuva hoito päättyy, etähoito alkaa: saat kolmen kuukauden hoitosuunnitelman lääkärin valvonnassa klinikan saavuttamien tulosten ylläpitämiseksi.

Kun paikan päällä tapahtuva hoito päättyy, etähoito alkaa: saat kolmen kuukauden hoitosuunnitelman lääkärin valvonnassa klinikan saavuttamien tulosten ylläpitämiseksi.

Saatuaan ensimmäisen yhdistetyn paikan päällä tapahtuneen hoidon, saat suunnitelman noudattamiseksi seuraavalle jaksolle, kunnes säännöllinen tarkastus suoritetaan klinikalla.

Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer Clinic
 
 

Jos nykyinen hoitosi on osoittautunut tehottomaksi tai sinulla on edelleen kysymyksiä diagnoosiisi liittyvistä tilastoista tai minne toimittaa lääketieteelliset tiedostosi, napsauta alla olevaa painiketta, niin otamme sinuun yhteyttä ensimmäisen 24 tunnin aikana.

Kun täytät lomakkeen, huomioi seuraavat asiat:

 • Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä myös viikonloppuisin ja pyhinä yksinkertaisin vaihein
 • Lääkärit voivat arvioida tapauksesi 2–3 työpäivässä, jos lääketiedostosi ovat digitaalisessa muodossa

Niille, jotka mieluummin lukevat artikkeleitamme omalla äidinkielellään, olette oikeassa paikassa. Ymmärrämme, ettei kaikki ole sujuvia englannin kielessä, joten tarjoamme käännettyä sisältöä dendriittisolu-rokotteen hoitomenetelmästä useilla eri kielillä:

TÄRKEÄÄ: Muista tarkistaa puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tarkkuus.


Lähteiden luettelo

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full