Oncology

19 Sep 2023

3174
(327 votes)

Dendritikus Sejt Vakcina A Rák Kezelésére: Sebészeti Beavatkozás Nélkül. Sugárkezelés Nélkül. Hajvesztés Nélkül.

Körülbelül napi 6 000 ráksejt sugallható még az egészséges emberek testében is. Azonban a rák nem mindenkit érint, mert immunrendszerünk támadja a ráksejteket.

2011-ben Ralph Steinman Nobel-díjat nyert az emberi testben lévő dendritikus sejtek gyógyító erejének felfedezéséért. A dendritikus sejterápia (DCV) egyike a rák elleni forradalmi módszereknek, mivel szervezetünk erőforrásait használja a rosszindulatú sejtek elleni ellenállásra.

Egyszerűen fogalmazva a dendritikus sejtek azok, amelyek az ösztönös és alkalmazkodó immunitásának mutatják meg, hogy a betegség hol rejtőzik, és hogyan támadja meg.

Itt van a ráktípusok listája, amelyeket dendritikus sejt vakcina alapján kezelhetnek klinikai vizsgálatok alapján

A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a dendritikus sejt vakcina a glioblasztóma, valamint más ráktípusok, mint például a mielóma, melanóma stb. esetében is hatékony. Ha dendritikus sejt vakcinát keres a mellrák esetében, az is működhet.

Itt van a ráktípusok listája, ahol a dendritikus sejt vakcina terápiás megoldásokat kínál:

 • mellrák
 • agyrák
 • gyomorrák
 • méhrák
 • végbélrák
 • melanóma
 • veserák
 • májrák
 • szarkóma
 • stb.

Ami a válaszarányokat illeti, azok különböznek minden ráktípus esetében, de átlagosan a válaszarány 10-15%. Az egyéves túlélési arányok a vastagbéldaganat esetében csak dendritikus rákvakcinás páciensek esetében 58,1%, míg a dendritikus sejterápiát kemoterápiával kombináló páciensek esetében a túlélési arány 76,5%. Ez az tény elismeri, hogy teljes körű megközelítést kaphat kezeléséhez, és kombinált terápiát írhatnak fel a betegség hatékonyabb elleni küzdelem érdekében.

Lehet, hogy aggódik a mellékhatások miatt. A legtöbb páciens azt jelenti, hogy nem tapasztaltak mellékhatásokat, és csak egy kis részük tapasztalt rövid ideig tartó enyhe testhőmérséklet-emelkedést.

Erős tudományos bizonyíték is van arra, hogy a DCV korlátozhatja a rák agresszivitását.

Statisztikailag a dendritikus sejterápia (DCV) a rák elleni negyedik kezelés

Hagyományosan, amikor valakit rákkal diagnosztizálnak, szokásos ellátási eljárásokat kap, mint például műtét, kemoterápia és sugárkezelés stb. Néha segít, néha nem. Azokban az esetekben, amikor ezek a három hagyományos módszer csak kisebb hatást mutat, a legtöbb páciens a dendritikus sejt vakcinához fordul. Ezért hívják "a negyedik kezelésnek".

Kombinálja a dendritikus sejt vakcinát (DCV) a hagyományos terápiákkal az életben maradási arányok növelése érdekében

A rendelkezésre álló rákkezelések egy teljes képet alkotnak, amelyek egymást erősítő eljárásokat kínálnak. A rák elleni küzdelem hosszú út, amely számos módot kínál a hagyományos rákkezelés kombinálására a dendritikus sejt vakcinával. Ez lehetővé teszi az immunrendszer erősítéséhez idő nyerését.

A daganat sugárterápia vagy sebészeti eltávolítása után a dendritikus sejt injekciók segítenek az immunrendszernek a fennmaradó ráksejtek eltávolításában.

10 napos kezelés a lett klinikán a vakcina előkészítéséhez és a sejtek "oktatásához" a rák elleni küzdelemhez

A dendritikus sejt vakcina nem csodaszer. Azonban a lehetőségek ismerete növeli a gyógyulás esélyeit. Többféle módon alkalmazható a dendritikus sejt vakcinák és a kezelési terv kiválasztása.

Ma a dendritikus sejt vakcina a lett klinikán kapható, amely egy Európai ország, Svédország, Norvégia és Lengyelország közelében található.

A dendritikus sejt vakcina előkészítése abban áll, hogy kis mennyiségű ráksejtet izolálnak vagy kivonnak a vérből, majd "oktatják" az őssejteket, hogy észleljék a saját ráksejteiket.

A pontos folyamat 10-20 napot vesz igénybe, és a következőképpen néz ki:

1. Amikor a terápiára a klinikára érkezik, a orvosok mintát vesznek mind a vérből, mind a ráksejtekből.

2. A szakemberek őssejteket vonnak ki a vérükből, és programozzák azokat, hogy észleljék a saját ráksejteiket.

3. Ezután a dendritikus rákvakcinát az Ön ráksejtjeinek hibaelhárítására tervezik. Néhány klinika egy kész, előre elkészített vakcinát injektál, figyelmen kívül hagyva az Ön esetének sajátosságait, amely másodlagos eredményekhez vezethet.

4. Injekciókat kap, amelyek ébren tartják a szervezet védőerőit a ráksejtekkel szembeni harchoz a testében.

Az érkezés előtt az alábbi vizsgálatokat kell elvégeznie:

 • HIV 1 és 2 (p24 Ag)
 • Szifilisz TPHA
 • Szifilisz RPR
 • Hepatitis B antigén (HBsAg)
 • Hepatitis B mag-ellenanyag (HBcor)
 • Hepatitis B ellenanyag (HBs)
 • Hepatitis C ellenanyag (HCV)
 • Általános vérkép

A legtöbb fájlhoz időre van szükség, tehát próbálja meg minél hamarabb összegyűjteni őket. Minél hamarabb megadja a fájlokat, annál gyorsabb választ kap.

Általában 3 onkológusból álló csapatunknak 2-3 munkanapra van szüksége az eset értékeléséhez, és orvosi következtetésüket Önnek továbbítani.

Ha kérdései vannak, nyomja meg az alábbi gombot. Ügyvezetőnk 24 órán belül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kezelési költségbecslések és az angolul beszélő személyzet várható teljesítménye a klinikán

Miután jogosult a dendritikus sejt kezelésre, angolul beszélő sofőrünk találkozik Önnel a Riga Nemzetközi Repülőtéren, hogy elvigye Önt a klinikára. A kezelés 17 napig tart, amely alatt kap:

 • Teljes vérképet, valamint immunológiai vizsgálatot, amely szükséges a dendritikus sejt vakcina előállításához
 • Napi konzultációkat onkológusokkal, immunológussal és egyéb szakértőkkel
 • Egyéni táplálkozási tervet a kezelési folyamat fokozásához
 • 3 vakcina beadást, valamint 1 hónapos tárolást megfelelő körülmények között

Az említett szolgáltatások költsége körülbelül 14 000 euró (15 500 USD), beleértve az orvosok egy évre szóló nyomon követését. Az orvosok figyelési időtartama is függ a gyártott vakcinák számától. Amikor a helyszíni kezelése véget ér, a távoli kezelés kezdődik: egy három hónapos kezelési tervet kap a klinikán elért eredmények fenntartásához orvosi felügyelet mellett.

Amikor az első kombinált helyszíni terápiája befejeződik, megkapja a következő időszakra vonatkozó tervet, amíg rendszeres ellenőrzés nem lesz a Klinikán.

Amber Life Rák Klinika Amber Life Rák Klinika Amber Life Rák KlinikaAmber Life Rák KlinikaAmber Life Rák KlinikaAmber Life Rák Klinika
 
 

Ha meglévő terápiája hatástalannak bizonyult, vagy még mindig kérdései vannak a diagnózisával kapcsolatos statisztikákkal vagy azzal, hogy hogyan nyújtsa be orvosi fájljait, kérjük, kattintson az alábbi gombra, és 24 órán belül visszajelzünk Önnek.

Amikor kitölti az űrlapot, kérjük, vegye figyelembe, hogy:

 • 24 órán belül válaszolunk, beleértve a hétvégéket és ünnepeket is, egyszerű lépésről lépésre szóló utasításokkal
 • Az orvosoknak segítségül szolgál a digitális formátumú orvosi fájlok gyorsabb kiértékeléséhez, 2-3 munkanap alatt

Azok számára, akik inkább anyanyelvükön olvassák cikkeinket, jó helyen járnak. Tudjuk, hogy nem mindenki beszél folyékonyan angolul, ezért több nyelven is elérhető fordított tartalmat kínálunk a dendritikus sejtvakcina kezelésről:

FONTOS: Ne felejtse el ellenőrizni a telefonszámát és az e-mail címét pontosság céljából.


Hivatkozások listája

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full