Oncology

19 Sep 2023

3345
(409 votes)

Dendritisk celle-vaksine mot kreft: Ingen operasjoner. Ingen stråling. Ingen hårtap.

Det antydes at det daglig dannes omtrent 6 000 kreftceller, selv i kroppen til friske mennesker. Kreft nærmer seg imidlertid ikke alle fordi immunforsvaret vårt angriper kreftcellene.

I 2011 vant Ralph Steinman en Nobelpris for å avdekke helende kraften til dendrittiske celler i menneskekroppen. Dendrittcelleterapi (DCV) er kjent som en av de revolusjonerende metodene for å bekjempe kreft, da den bruker organismens ressurser til å motstå ondartede celler.

Enkelt sagt er dendrittiske celler de som peker ut for ditt medfødte og tilpassbare immunforsvar hvor sykdommen skjuler seg og hvordan den kan angripes.

Her er listen over krefttyper som kan behandles med dendrittisk celle-vaksine basert på kliniske forsøk

Kliniske forsøk viser at dendrittisk celle-vaksine for glioblastom, samt andre typer kreft som myelom, melanom, osv., er effektive. Hvis du leter etter dendrittisk celle-vaksine mot brystkreft, kan det også fungere for deg.

Her er listen over krefttyper der dendrittisk celle-vaksine tilbyr terapeutiske løsninger:

 • Brystkreft
 • Hjerneskade
 • Magesår
 • Uteruskreft
 • Tarmskreft
 • Melanom
 • Nyrekreft
 • Leverskade
 • Sarkom
 • Osv.

Når det gjelder responsrater, varierer de for hver krefttype, men i gjennomsnitt er responsraten 10–15 %. Ettårsoverlevelsesraten for tykktarmskarsinom er 58,1 % for pasienter som bare har fått dendrittisk kreftvaksine, mens pasienter som kombinerte dendrittisk celleterapi med kjemoterapi hadde en overlevelsesrate på 76,5 %. Dette faktum bekrefter at du kan få en helhetlig tilnærming til behandlingen din og få foreskrevet kombinert terapi for å bekjempe sykdommen på en mer effektiv måte.

Du kan bekymre deg for bivirkninger. De fleste pasientene rapporterer at de ikke opplevde noen bivirkninger, og en minoritet sier at de opplevde en lett økt kroppstemperatur som ikke varte lenge.

Det er også sterke vitenskapelige bevis som antyder at DCV kan begrense kreftens aggressivitet.

Statistisk sett er dendrittisk celleterapi (DCV) den fjerde behandlingen for å bekjempe kreft etter diagnose

Tradisjonelt får personer som har fått kreftdiagnose, standardbehandlingsprosedyrer som kirurgi, kjemoterapi og strålebehandling, osv. Noen ganger hjelper det, andre ganger ikke. I tilfeller der disse tre konvensjonelle metodene viser liten effekt, henvender de fleste pasientene seg til dendrittisk celle-vaksine. Derfor kalles det "den fjerde behandlingen".

Kombiner dendrittisk celle-vaksine (DCV) med konvensjonelle terapier for å øke overlevelsesratene

Tilgjengelige kreftbehandlinger danner et helhetsbilde med prosedyrer som styrker hverandre. Kampen mot kreft er en lang vei som tilbyr flere måter å kombinere konvensjonell kreftbehandling med dendrittisk celle-vaksine på. Dette gir deg tid til å styrke immunforsvaret ditt.

Etter strålebehandling eller kirurgisk fjerning av svulsten hjelper dendrittiske celleinjeksjoner immunforsvaret ditt med å eliminere gjenværende kreftceller.

10-dagers behandling i latvisk klinikk for å forberede vaksine og "lære" celler å bekjempe kreften din

Dendrittisk celle-vaksine er ingen panacea. Imidlertid øker kunnskapen om alternativene dine sjansene for bedring. Det kan være flere måter å bruke dendrittiske celle-vaksiner på og hvilken behandlingsplan du velger.

I dag tilbys dendrittisk celle-vaksine på klinikken i Latvia, et europeisk land som ligger nær Sverige, Norge og Polen.

Forberedelsen av dendrittisk celle-vaksine består i å ekstrahere eller isolere en liten del av kreftcellene fra blodet ditt og "lære" stamcellene å oppdage dine spesifikke kreftceller.

Den nøyaktige prosessen tar fra 10 til 20 dager og ser slik ut:

1. Når du kommer til klinikken for terapi, tar legene prøver av både blodet ditt og kreftcellene.

2. Spesialistene ekstraherer stamceller fra blodet ditt og programmerer dem for å oppdage dine spesifikke kreftceller.

3. Deretter er dendrittisk kreftvaksine designet for å løse problemene dine med kreftceller. Noen klinikker injiserer en standard ferdiglaget vaksine og neglisjerer de spesifikke egenskapene ved ditt tilfelle, noe som fører til dårligere resultater.

4. Du får injeksjoner som vekker organismens beskyttelseskrefter til å bekjempe kreftceller i kroppen din.

Før du kommer, blir du bedt om å levere følgende tester:

 • HIV 1 og 2 (p24 Ag)
 • Syfilis TPHA
 • Syfilis RPR
 • Hepatitt B-antigen (HBsAg)
 • Hepatitt B-kjerneantistoff (HBcor)
 • Hepatitt B-antistoff (HBs)
 • Hepatitt C-antistoff (HCV)
 • Generell blodprøve

De fleste av filene tar tid å få, så prøv å samle dem så snart som mulig. Jo raskere du leverer filene, desto raskere får du et svar.

Vanligvis trenger vårt team av 3 onkologer 2–3 arbeidsdager for å vurdere saken og sende deg deres medisinske konklusjon

Hvis du har spørsmål, kan du trykke på knappen nedenfor. Vår leder vil kontakte deg så snart som mulig innen 24 timer.

Kostnadsestimater for behandling og hva du kan forvente fra engelsktalende personale ved klinikken

Når du er kvalifisert for dendrittisk cellebehandling, vil vår engelsktalende sjåfør møte deg på Riga internasjonale flyplass for å kjøre deg til klinikken. Behandlingsforløpet varer i 17 dager, der du får:

 • Fullstendig blodprøve, samt immunologisk testing som er nødvendig for produksjon av dendrittisk celle-vaksine for deg
 • Daglige konsultasjoner med onkologer, immunolog og andre spesialister
 • En individuell ernæringsplan for å øke behandlingsprosessen
 • 3 injeksjoner av vaksinen, samt lagring i riktig temperatur i 1 måned

De nevnte tjenestene koster omtrent €14 000 ($15 500), inkludert oppfølging av leger i opptil ett år. Lengden på legenes overvåking avhenger også av antall produserte vaksiner. Når den lokale behandlingen er avsluttet, begynner den fjernbaserte: Du vil få en 3-måneders behandlingsplan under legens kontroll for å opprettholde resultatene som er oppnådd ved klinikken.

Når den lokale behandlingen er avsluttet, begynner den fjernbaserte: Du vil få en 3-måneders behandlingsplan under legens kontroll for å opprettholde resultatene som er oppnådd ved klinikken.

Etter din første kombinerte lokale terapi får du planen å følge for den neste perioden frem til en vanlig sjekk vil finne sted ved klinikken.

Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer Clinic
 
 

Hvis din eksisterende terapi har vist seg å være ineffektiv, eller hvis du fortsatt har spørsmål om statistikken knyttet til diagnosen din eller hvor du skal sende medisinske filer, kan du klikke på knappen nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg innen de første 24 timene.

Etter at du har fylt ut skjemaet, merk deg vennligst:

 • Vi vil komme tilbake til deg innen 24 timer, inkludert helger og helligdager, med enkle trinnvise instruksjoner
 • Å ha medisinske filer i digitalt format vil hjelpe onkologene med å vurdere saken din innen 2–3 arbeidsdager

For de som foretrekker å lese våre artikler på sitt morsmål, er du på rett sted. Vi forstår at ikke alle er flytende i engelsk, derfor tilbyr vi oversatt innhold om behandling av kreft med dendrittcellevaksine på flere språk:

VIKTIG: Husk å dobbeltsjekke telefonnummeret og e-posten din for nøyaktighet.


Referanseliste

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full