Oncology

19 Sep 2023

3808
(397 votes)

Vaccin cu Celule Dendritice pentru Tratarea Cancerului: Fără Operații. Fără Radiații. Fără Pierderea Părului.

Aproximativ 6.000 de celule canceroase sunt sugerate să apară zilnic chiar și în corpul persoanelor sănătoase. Cu toate acestea, cancerul nu afectează pe toată lumea deoarece sistemul nostru imunitar atacă celulele canceroase.

În 2011, Ralph Steinman a câștigat un Premiu Nobel pentru dezvăluirea puterii vindecătoare a celulelor dendritice din corpul uman. Terapia cu celule dendritice (TCD) este cunoscută ca una dintre metodele revoluționare de combatere a cancerului deoarece utilizează resursele organismului pentru a rezista celulelor maligne.

Pe scurt, celulele dendritice sunt cele care indică sistemului imunitar înnăscut și celui adaptativ unde se ascunde boala și cum să o atace.

Lista Cancerelor Tratate cu Vaccin cu Celule Dendritice pe Baza Studiilor Clinice

Studiile clinice arată că vaccinul cu celule dendritice pentru glioblastom, precum și alte tipuri de cancer precum mielomul, melanomul, etc., sunt eficiente. Dacă căutați un vaccin cu celule dendritice pentru cancerul de sân, acesta ar putea funcționa și pentru dumneavoastră.

Iată lista tipurilor de cancer pentru care vaccinul cu celule dendritice oferă soluții terapeutice:

 • cancerul de sân
 • cancerul cerebral
 • cancerul gastric
 • cancerul uterin
 • cancerul de colon
 • melanomul
 • cancerul de rinichi
 • cancerul hepatic
 • sarcomul
 • etc.

În ceea ce privește rata de răspuns, aceasta este diferită pentru fiecare tip de cancer, dar în medie rata de răspuns este de 10–15%. Rata de supraviețuire la un an pentru carcinomul colorectal este de 58,1% doar pentru pacienții tratați cu vaccinul pentru cancer cu celule dendritice, în timp ce pacienții care au combinat terapia cu celule dendritice cu chimioterapia au avut o rată de supraviețuire de 76,5%. Acest fapt confirmă că puteți obține o abordare holistică a tratamentului și vi se poate prescrie o terapie combinată pentru a lupta mai eficient împotriva bolii.

S-ar putea să vă preocupe efectele secundare. Cei mai mulți pacienți raportează că nu au avut efecte secundare, iar o minoritate spune că au avut o ușoară creștere a temperaturii corpului care nu a durat mult timp.

Există, de asemenea, dovezi științifice solide care sugerează că TCD poate limita agresivitatea cancerului.

Statistic, Terapia cu Celule Dendritice (TCD) este a Patra Opțiune de Tratament După Diagnosticarea Cancerului

Tradițional, atunci când o persoană este diagnosticată cu cancer, el/ea primește proceduri de îngrijire standard precum chirurgia, chimioterapia și radioterapia, etc. Uneori ajută, alteori nu. În cazurile în care aceste trei metode convenționale au un efect minor, majoritatea pacienților se îndreaptă către vaccinul cu celule dendritice. De aceea este numit "a patra opțiune de tratament".

Combinați Vaccinul cu Celule Dendritice (TCD) cu Terapiile Convenționale pentru a Crește Rata de Supraviețuire

Tratamentele disponibile pentru cancer creează o imagine de ansamblu cu proceduri care se completează și se întăresc reciproc. Lupta împotriva cancerului este o cale lungă care oferă multiple modalități de combinare a tratamentului convențional pentru cancer cu vaccinul cu celule dendritice. Acest lucru vă permite să câștigați timp pentru ca sistemul imunitar să se întărească.

După radioterapie sau îndepărtarea chirurgicală a tumorii, injecțiile cu celule dendritice ajută sistemul imunitar să elimine celulele canceroase rămase.

Tratament de 10 Zile în Clinica din Letonia pentru a Pregăti Vaccinul și a "Învața" Celulele să Lupte împotriva Cancerului Dumneavoastră

Vaccinul cu celule dendritice nu este o panaceu. Cu toate acestea, cunoașterea opțiunilor dumneavoastră crește șansele de recuperare. Pot exista mai multe modalități de aplicare a vaccinurilor cu celule dendritice și de alegere a planului de tratament.

Astăzi, vaccinul cu celule dendritice este oferit în clinica din Letonia, o țară europeană aproape de Suedia, Norvegia și Polonia.

Pregătirea vaccinului cu celule dendritice constă în extragerea sau izolarea unei mici părți din celulele canceroase din sângele dumneavoastră și "învățarea" celulelor stem să detecteze celulele canceroase

The exact process takes from 10 to 20 days and looks as follows:

1. Când ajungeți la clinică pentru terapie, medicii iau probe de sânge și din celulele canceroase.

2. Specialiștii extrag celulele stem din sângele dumneavoastră și le programează să detecteze celulele canceroase specifice.

3. Ulterior, vaccinul cu celule dendritice pentru cancer este proiectat pentru a rezolva problemele celulelor canceroase. Unele clinici injectează un vaccin gata pregătit, neglijând caracteristicile specifice ale cazului dumneavoastră, conducând astfel la rezultate de calitate inferioară.

4. Primiți injecțiile care trezesc forțele de protecție ale organismului dumneavoastră pentru a lupta cu celulele canceroase din corpul dumneavoastră.

Înainte de sosire, vi se va solicita să furnizați următoarele teste:

 • HIV 1 și 2 (p24 Ag)
 • Sifilis TPHA
 • Sifilis RPR
 • Antigenul hepatitei B (HBsAg)
 • Anticorpul de bază al hepatitei B (HBcor)
 • Anticorpul hepatitei B (HBs)
 • Anticorpul hepatitei C (HCV)
 • Testul general al sângelui

Majoritatea fișierelor necesită timp pentru a fi obținute, așa că încercați să le colectați cât mai curând posibil. Cu cât furnizați fișierele mai devreme, cu atât veți primi mai rapid un răspuns.

De obicei, echipa noastră formată din 3 oncologi necesită 2–3 zile lucrătoare pentru a evalua cazul și pentru a vă trimite concluzia medicală

Dacă aveți întrebări, apăsați butonul de mai jos. Managerul nostru vă va contacta în cel mai scurt timp posibil, în termen de 24 de ore.

Estimări ale Costului Tratamentului și Ce Să Așteptați de la Personalul vorbitor de limba engleză din Clinică

Odată ce sunteți calificat pentru tratamentul cu celule dendritice, șoferul nostru vorbitor de limba engleză vă va întâlni la Aeroportul Internațional Riga pentru a vă conduce la clinică. Cursul de tratament durează 17 zile, în timpul cărora veți primi:

 • Un test de sânge complet, precum și teste imunologice necesare pentru producția de vaccin cu celule dendritice personalizat
 • Consultații zilnice cu oncologi, imunolog și alți specialiști
 • Un plan individual de nutriție pentru a stimula procesul de tratament
 • 3 injecții de vaccin, precum și depozitare pe o lună în condiții corespunzătoare

Serviciile menționate mai sus costă aproximativ 14.000 de euro (15.500 de dolari), inclusiv urmărirea medicilor timp de până la un an. Durata de monitorizare a medicilor depinde, de asemenea, de numărul de vaccinuri produse. După ce tratamentul pe site se încheie, începe cel de la distanță: vi se va oferi un plan de tratament pe 3 luni sub controlul medicului pentru a menține rezultatele obținute la clinică.

După ce tratamentul pe site se încheie, începe cel de la distanță: vi se va oferi un plan de tratament pe 3 luni sub controlul medicului pentru a menține rezultatele obținute la clinică.

După primul tratament combinat pe site, veți primi planul de urmat pentru perioada următoare până când va avea loc un control regulat la Clinica.

Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer Clinic
 
 

Dacă terapia dumneavoastră actuală s-a dovedit a fi ineficientă sau aveți întrebări cu privire la statisticile legate de diagnosticul dumneavoastră sau unde să trimiteți fișierele medicale, vă rugăm să apăsați butonul de mai jos și vom reveni la dumneavoastră în primele 24 de ore.

După ce completați formularul, vă rugăm să verificați cu atenție numărul de telefon și adresa de e-mail pentru corectitudine.

Pentru cei care preferă să citească articolele noastre în limba lor maternă, vă aflați în locul potrivit. Înțelegem că nu toată lumea vorbește fluent engleza, așa că punem la dispoziție conținut tradus despre tratamentul cancerului cu vaccin de celule dendritice în mai multe limbi:


Lista de Referințe

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full