Oncology

19 Sep 2023

3498
(469 votes)

Vakcina sa dendritičkim ćelijama za lečenje raka: Bez operacija. Bez radijacije. Bez gubitka kose.

Svaki dan se sugeriše da se u telu zdravih ljudi pojavljuje oko 6.000 ćelija raka. Međutim, rak ne pogađa svakoga jer naš imunološki sistem napada ćelije raka.

Godine 2011. Ralph Štajnman je osvojio Nobelovu nagradu otkrivši lekovitu moć dendritičkih ćelija u ljudskim telima. Terapija dendritičkih ćelija (DCV) poznata je kao jedna od revolucionarnih metoda borbe protiv raka jer koristi resurse organizma za odbranu od malignih ćelija.

Jednostavno rečeno, dendritičke ćelije su one koje ukazuju vašem urođenom i prilagodljivom imunološkom sistemu gde se bolest krije i kako je napasti.

Lista vrsta raka koje se mogu lečiti vakcinom dendritičkih ćelija na osnovu kliničkih ispitivanja

Klinička ispitivanja pokazuju da je vakcina dendritičkih ćelija za glioblastom, kao i druge vrste raka poput mijeloma, melanoma, itd., efikasna. Ako tražite vakcinu dendritičkih ćelija za rak dojke, možda će vam takođe pomoći.

Evo liste vrsta raka gde vakcina dendritičkih ćelija nudi terapeutska rešenja:

 • rak dojke
 • rak mozga
 • rak želuca
 • rak materice
 • rak debelog creva
 • melanom
 • rak bubrega
 • rak jetre
 • sarkom
 • itd.

Što se tiče stopa odgovora, one su različite za svaku vrstu raka, ali je prosečna stopa odgovora 10–15%. Stopa preživljavanja nakon jedne godine za karcinom debelog creva iznosi 58,1% samo za pacijente koji su primili vakcinu dendritičkih ćelija, dok su pacijenti koji su kombinovali terapiju dendritičkih ćelija sa hemoterapijom imali stopu preživljavanja od 76,5%. Ovaj podatak potvrđuje da možete dobiti holistički pristup svom lečenju i dobiti propisanu kombinovanu terapiju kako biste efikasnije se borili protiv bolesti.

Možda se brinete zbog nuspojava. Većina pacijenata izveštava da nisu imali nikakvih nuspojava, dok manjina navodi da su imali blago povećanje telesne temperature koje nije dugo trajalo.

Postoje i snažni naučni dokazi koji sugerišu da DCV može ograničiti agresivnost raka.

Statistički, terapija dendritičkih ćelija (DCV) je četiri tretman za borbu protiv raka nakon dijagnoze

Tradicionalno, kada osoba bude dijagnostifikovana sa rakom, dobija standardne procedure lečenja poput hirurgije, hemoterapije i radioterapije, itd. Ponekad pomaže, ponekad ne. U slučajevima kada ova tri konvencionalna metoda pokazuju manji efekat, većina pacijenata se okreće vakcini dendritičkih ćelija. Zato se naziva "četvrtim tretmanom".

Kombinujte vakcinu dendritičkih ćelija (DCV) sa konvencionalnim terapijama kako biste povećali stope preživljavanja

Dostupni tretmani za rak stvaraju celovitu sliku sa procedurama koje se međusobno nadopunjuju i jačaju. Borba protiv raka je dug put koji nudi više načina kombinovanja konvencionalnog lečenja raka sa vakcinom dendritičkih ćelija. To vam omogućava da dobijete vreme za jačanje svog imunološkog sistema.

Nakon zračenja ili hirurškog uklanjanja tumora, injekcije dendritičkih ćelija pomažu vašem imunološkom sistemu da eliminiše preostale ćelije raka.

Tretman od 10 dana u klinici u Letoniji za pripremu vakcine i "učenje" ćelija kako se bore protiv vašeg raka

Vakcina dendritičkih ćelija nije panaceja. Međutim, poznavanje vaših opcija povećava vaše šanse za oporavak. Postoji nekoliko načina kako primeniti vakcine dendritičkih ćelija i koji plan lečenja odabrati.

Danas se vakcina dendritičkih ćelija nudi u klinici u Letoniji, evropskoj zemlji blizu Švedske, Norveške i Poljske.

Priprema vakcine dendritičkih ćelija sastoji se u izdvajanju ili izolaciji male količine ćelija raka iz vaše krvi i "učenju" matičnih ćelija da prepoznaju vaše specifične ćelije raka.

Tačan proces traje od 10 do 20 dana i izgleda ovako:

1. Kada stignete u kliniku na terapiju, lekari uzimaju uzorke vaše krvi i ćelija raka.

2. Stručnjaci izdvajaju matične ćelije iz vaše krvi i programiraju ih da prepoznaju vaše specifične ćelije raka.

3. Zatim se vakcina dendritičkih ćelija dizajnira kako bi rešila probleme sa vašim ćelijama raka. Neke klinike ubrizgavaju standardnu gotovu vakcinu, zanemarujući specifične karakteristike vašeg slučaja, što dovodi do slabijih rezultata.

4. Primate injekcije koje bude zaštitne snage vašeg organizma kako bi se borile sa ćelijama raka u vašem telu.

Pre dolaska, zamolićemo vas da dostavite sledeće testove:

 • HIV 1 i 2 (p24 Ag)
 • Sifilis TPHA
 • Sifilis RPR
 • Hepatitis B antigen (HBsAg)
 • Hepatitis B core antitelo (HBcor)
 • Hepatitis B antitelo (HBs)
 • Hepatitis C antitelo (HCV)
 • Opšti krvni test

Većina datoteka traži vreme da se dobiju, pa pokušajte da ih sakupite što je pre moguće. Što pre dostavite datoteke, brže ćete dobiti odgovor.

Obično naš tim od 3 onkologa treba 2–3 radna dana da proceni slučaj i prosledi vam svoj medicinski zaključak.

Ako imate pitanja, pritisnite dugme ispod. Naš menadžer će vas kontaktirati što je pre moguće u roku od 24 sata.

Procena troškova tretmana i šta možete očekivati od osoblja koje govori engleski jezik u klinici

Kada se kvalifikujete za tretman dendritičkim ćelijama, naš vozač koji govori engleski jezik će vas dočekati na Međunarodnom aerodromu Riga i odvesti vas do klinike. Tok tretmana traje 17 dana, tokom kojih dobijate:

 • Potpuni krvni test, kao i imunološko testiranje neophodno za proizvodnju vakcine dendritičkih ćelija za vas
 • Konsultacije sa onkolozima, imunolozima i drugim stručnjacima svakodnevno
 • Individualni plan ishrane kako biste poboljšali proces lečenja
 • 3 injekcije vakcine, kao i čuvanje u odgovarajućim uslovima tokom mesec dana

Gore navedene usluge koštaju oko 14.000 evra (15.500 dolara), uključujući praćenje lekara tokom jedne godine. Dužina praćenja lekara zavisi i od broja proizvedenih vakcina. Kada se završi lečenje na licu mesta, počinje se sa daljinskim lečenjem: dobićete plan lečenja na daljinu pod kontrolom lekara tokom 3 meseca kako biste održali postignute rezultate u klinici.

Kada se završi lečenje na licu mesta, počinje se sa daljinskim lečenjem: dobićete plan lečenja na daljinu pod kontrolom lekara tokom 3 meseca kako biste održali postignute rezultate u klinici.

Nakon što obavite svoju prvu kombinovanu terapiju na licu mesta, dobićete plan za naredni period dok će se redovna kontrola odvijati u klinici.

Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer Clinic Amber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer ClinicAmber Life Cancer Clinic
 
 

Ako se vaša postojeća terapija pokazala kao neefikasna ili imate pitanja u vezi statistike u vezi vaše dijagnoze ili gde poslati svoje medicinske datoteke, molimo vas da pritisnete dugme ispod i mi ćemo vam odgovoriti u roku od prvih 24 sata.

Nakon što popunite obrazac, imajte na umu:

 • da ćemo vam se javiti u roku od 24 sata, uključujući vikende i praznike, sa jednostavnim koracima i uputstvima
 • da će vam medicinske datoteke u digitalnom formatu pomoći onkolozima da procene vaš slučaj u roku od 2-3 radna dana

Za one koji preferiraju čitanje naših članaka na svom maternjem jeziku, nalazite se na pravom mestu. Razumemo da svi nisu vešti u engleskom jeziku, zato pružamo preveden sadržaj o lečenju raka putem vakcine dendritičkih ćelija na više jezika:

VAŽNO: Ne zaboravite da duplo proverite svoj broj telefona i e-pošte za tačnost.


Lista referenci

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full