Oncology

19 Sep 2023

3045
(368 votes)

Dendritična celična vakcina za zdravljenje raka: Brez kirurgije. Brez sevanja. Brez izgube las.

Dnevno naj bi se pojavilo približno 6.000 rakavih celic, tudi v telesu zdravih ljudi. Vendar rak ne prizadene vsakogar, ker naš imunski sistem napade rakave celice.

Leta 2011 je Ralph Steinman prejel Nobelovo nagrado za razkritje zdravilne moči dendritičnih celic v človeškem telesu. Terapija z dendritičnimi celicami (DCV) velja za eno od revolucionarnih metod boja proti raku, saj uporablja organizemske vire za odpornost proti malignim celicam.

Po preprosto povedano so dendritične celice tiste, ki kažejo vašemu prirojenemu in pridobljenemu imunskemu sistemu, kje se skriva bolezen in kako jo napasti.

Seznam rakov, ki jih je mogoče zdraviti s cepivom iz dendritičnih celic na podlagi kliničnih preskušanj

Klinične študije kažejo, da je cepivo iz dendritičnih celic za glioblastom, pa tudi za druge vrste raka, kot so mielom, melanom, itd., učinkovito. Če iščete cepivo iz dendritičnih celic za rak dojke, bi lahko delovalo tudi za vas.

Tu je seznam vrst raka, kjer cepivo iz dendritičnih celic ponuja terapevtske rešitve:

 • rak dojke
 • rak možganov
 • rak želodca
 • rak maternice
 • rak debelega črevesa
 • melanom
 • rak ledvic
 • rak jeter
 • sarkom
 • itd.

Kar zadeva stopnje odziva, se razlikujejo glede na vrsto raka, vendar je povprečna stopnja odziva 10-15%. Enoletna stopnja preživetja pri kolorektalnem karcinomu znaša 58,1% samo pri bolnikih s cepivom iz dendritičnih celic, medtem ko so bolniki, ki so kombinirali terapijo z dendritičnimi celicami s kemoterapijo, imeli stopnjo preživetja 76,5%. Ta dejstvo potrjuje, da lahko dobite celostni pristop k zdravljenju in predpisano kombinirano terapijo za bolj učinkovito boj proti bolezni.

Morda se sprašujete o stranskih učinkih. Večina bolnikov poroča, da niso imeli nobenih stranskih učinkov, manjšina pa pravi, da so imeli rahlo povišano telesno temperaturo, ki ni trajala dolgo.

Obstajajo tudi močni znanstveni dokazi, ki kažejo, da lahko DCV omeji agresivnost raka.

Statistično gledano je terapija z dendritičnimi celicami (DCV) četrto zdravljenje za boj proti raku, ko je enkrat diagnosticiran

Tradicionalno, ko oseba dobi diagnozo raka, prejme standardne postopke oskrbe, kot so operacija, kemoterapija in radioterapija, itd. Včasih pomaga, včasih ne. V primerih, ko te tri konvencionalne metode pokažejo majhen učinek, se večina bolnikov obrne na cepivo iz dendritičnih celic. Zato ga imenujejo "četrto zdravljenje".

Kombiniranje cepiva iz dendritičnih celic (DCV) s konvencionalnimi terapijami za povečanje stopnje preživetja

Razpoložljive terapije za raka sestavljajo celotno sliko s postopki, ki se medsebojno krepijo in pooblaščajo. Boj proti raku je dolga pot, ki ponuja več načinov kombiniranja konvencionalnega zdravljenja raka s cepivom iz dendritičnih celic. To vam omogoča, da svojemu imunskemu sistemu omogočite več časa za krepitev.

Po sevanju ali kirurškem odstranjevanju tumorja vam injekcije dendritičnih celic pomagajo vašemu imunskemu sistemu odstraniti preostale rakave celice.

10-dnevno zdravljenje v latvijski kliniki za pripravo cepiva in "izobraževanje" celic za boj proti vašemu raku

Cepivo iz dendritičnih celic ni panaceja. Vendar pa poznavanje vaših možnosti povečuje vaše možnosti za okrevanje. Obstaja več načinov, kako uporabiti cepivo iz dendritičnih celic in izbrati načrt zdravljenja.

Danes se cepivo iz dendritičnih celic ponuja v kliniki na Latviji, evropski državi, blizu Švedske, Norveške in Poljske.

Priprava cepiva iz dendritičnih celic vključuje izolacijo majhnega dela rakavih celic iz vaše krvi in "izobraževanje" matičnih celic za zaznavanje vaših specifičnih rakavih celic.

Postopek traja od 10 do 20 dni in poteka takole:

1. Ko prispete v kliniko za terapijo, zdravniki odvzamejo vzorce vaše krvi in rakavih celic.

2. Strokovnjaki izolirajo matične celice iz vaše krvi in jih programirajo za zaznavanje vaših specifičnih rakavih celic.

3. Nato je cepivo iz dendritičnih celic zasnovano za odpravo težav z vašimi rakavimi celicami. Nekatere klinike vbrizgajo že pripravljeno standardno cepivo, kar zanemarja specifične značilnosti vašega primera in vodi do manj učinkovitih rezultatov.

4. Prejmete injekcije, ki prebudijo zaščitne sile vašega organizma in se borijo proti rakavim celicam v vašem telesu.

Pred prihodom vas bodo prosili, da zagotovite naslednje teste:

 • HIV 1 in 2 (p24 Ag)
 • Sifilis TPHA
 • Sifilis RPR
 • Hepatitis B antigen (HBsAg)
 • Protitelesa hepatitisa B jedra (HBcor)
 • Protitelesa hepatitisa B (HBs)
 • Protitelesa hepatitisa C (HCV)
 • Splošen krvni test

Večina datotek traja nekaj časa, zato poskusite zbrati čim prej. Prej ko boste predložili datoteke, hitreje boste prejeli odgovor.

Običajno naša ekipa treh onkologov potrebuje 2-3 delovne dni, da oceni primer in vam pošlje njihovo zdravniško zaključek.

Če imate vprašanja, pritisnite gumb spodaj. Naša upraviteljica vas bo kontaktirala čim prej, v 24 urah.

Ocenjevanje stroškov zdravljenja in kaj pričakovati od osebja, ki govori angleško, v kliniki

Ko ste upravičeni do zdravljenja z dendritičnimi celicami, vas bo na mednarodnem letališču Riga pričakal voznik, ki govori angleško, in vas odpeljal v kliniko. Trajanje zdravljenja traja 17 dni, med katerimi prejmete:

 • Celoten krvni test, pa tudi imunološke teste, ki so potrebni za proizvodnjo cepiva iz dendritičnih celic zate
 • Dnevne posvete z onkologi, imunologom in drugimi specialisti
 • Posamezen načrt prehrane za povečanje učinkovitosti zdravljenja
 • 3 injekcije cepiva, pa tudi shranjevanje za en mesec v ustreznih pogojih

Zgoraj navedene storitve stanejo približno 14.000 evrov (15.500 dolarjev), vključno z nadaljnjim spremljanjem zdravnikov do enega leta. Dolžina spremljanja zdravnikov je odvisna tudi od števila proizvedenih cepiv. Ko se konča vaše zdravljenje na kraju samem, se začne oddaljeno zdravljenje: dobili boste načrt zdravljenja za 3 mesece pod nadzorom zdravnika, da ohranite dosežene rezultate v kliniki.

Ko se konča vaše zdravljenje na kraju samem, se začne oddaljeno zdravljenje: dobili boste načrt zdravljenja za 3 mesece pod nadzorom zdravnika, da ohranite dosežene rezultate v kliniki.

Po prvem kombiniranem zdravljenju na kraju samem boste dobili načrt za naslednje obdobje, dokler ne bo običajen pregled v Kliniki.

Klinika za rak Amber Life Klinika za rak Amber Life Klinika za rak Amber LifeKlinika za rak Amber LifeKlinika za rak Amber LifeKlinika za rak Amber Life
 
 

Če se je vaša obstoječa terapija izkazala za neučinkovito ali če imate še vedno vprašanja o statistiki v zvezi z vašo diagnozo ali kam poslati svoje medicinske datoteke, kliknite gumb spodaj in vam bomo odgovorili v prvih 24 urah.

Po tem, ko izpolnite obrazec, prijazno opozorite na naslednje:

 • odgovorili vam bomo v prvih 24 urah, vključno s konci tedna in prazniki, s preprostimi navodili korak za korakom
 • imeti medicinske datoteke v digitalni obliki bo pomagalo onkologom oceniti vaš primer v 2-3 delovnih dneh

Za tiste, ki raje berete naše članke v svojem maternem jeziku, ste na pravem mestu. Razumemo, da ne vsi govorijo tekoče angleško, zato ponujamo prevedeno vsebino o zdravljenju raka s cepivom dendritičnih celic v več jezikih:

POMEMBNO: Ne pozabite preveriti točnosti svoje telefonske številke in e-poštnega naslova.


Seznam virov

 1. https://www.dovepress.com/chemotherapy-combined-with-dendritic-cell-vaccine-and-cytokine-induced-peer-reviewed-fulltext-article-CMAR#
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6174277/#B24
 3. https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/clinical-trials/intervention/therapeutic-autologous-dendritic-cells
 4. http://cancerres.aacrjournals.org/content/76/12/3496
 5. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2018.02265/full